Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 15:23

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΕΚ - ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑΣ

Παιδικές φωνές και χαμόγελα πλημμυρίζουν κάθε εβδομάδα την κατασκήνωσητης ΣΕΚ που ξεφυτρώνει σε μια πευκόφυτη βουνοπλαγιά του χωριού Καννάβια.

Μια σύγχρονη κατασκήνωση που διαθέτει υπερσύγχρονη πισίνα και πολλές άλλες ανέσεις προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να «γεμίσουν μπαταρίες» και να δραστηριοποιηθούν μέσα από ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Σε κάθε έναρξη της κατασκνωτικής περιόδου τα παιδιά συνοδεύονται από αξιωματούχους της ΣΕΚ οι οποίοι διευθετούν τη διαμονή τους και λαμβάνουν οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας της κατασκήνωσης. Για τη ΣΕΚ, δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Βελτίωσης Ποιότητας Ζωής Μελών ΣΕΚ Πανίκος Αργυρίδης πρώτιστη έγνοια είναι η ασφάλεια και υγεία των παιδιών και ως εκ τούτου λαμβάνονται όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. Ο αρχηγός και οι ομαδάρχες βρίσκονται επί ποδός και ελέγχουν όλο το 24ωρο τους κατασκηνωτές.

Βασική επίσης προτεραιότητα είναι η παροχή εφοδίων στα παιδιά για να ανακτήσουν τις δεξιότητες τους να εκφράζουν τις σκέψεις τους και να εμβαθύνουν σε ποικίλα θέματα.

• Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις στην περίο- δο 15 - 22 Ιουλίου για αγόρια που κατά τη σχολική χρονιά 2018 - 19 φοιτούσαν στις τάξεις Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo