Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 15:59

Κήρυξη απεργιακών μέτρων σε ΚΕΔΙΠΕΣ & ALTAMIRA ASSET MANAGEMENT

Πραγματοποιήθηκε  χθες  03/10/2019 η  συνεδρία των Κλαδικών μαςΣυμβούλιων  στην ΚΕΔΙΠΕΣ – ALTAMIRA στην  οποία ενημερώσαμε τόσο για την εθιμοτυπική συνάντηση που είχαμε με τα νεοδιορισθέντα μέλη του Δ.Σ καθώς και για τις τελευταίες  εξελίξεις  για   υπογραφή και  εφαρμογή  της πρότασηςημερομηνίας 16.07.2019.  που υποβλήθηκε  επίσημα από μέρους του  Διοικητικού Συμβούλιου της ΚΕΔΙΠΕΣ στην πλευρά μας.

Με την λήξη  της διαδικασίας των Γενικών μας Συνελεύσεων όπου  μεταφέραμε την εν λόγω πρόταση, αμέσως ενημερώσαμε γραπτώς το Δ.Σ  ότι την έχουμε αποδεχθεί και ζητήσαμε την άμεση υπογραφή και  εφαρμογή της τουλάχιστο για τα μέλη των  Συντεχνιών μας και όσους από το υπόλοιπο προσωπικό εκφράζαν την επιθυμία να εφαρμοστεί για αυτούς  και αναμέναμε την απάντηση του Δ.Σ στο καθορισμένο ραντεβού στις 2 Οκτωβρίου 2019  το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε εξ υπαιτιότητας του αλλά και χωρίς να καθοριστεί νέα ημερομηνία.

Όπως τους ενημερώσαμε και στην κατ’ ίδιαν συνάντηση μας,  για την δική μας πλευρά,  τα χρονικά περιθώρια για οποιονδήποτε περαιτέρω διάλογο αναφορικά με τα θέματα που καλύπτει η επίσημη πρόταση τους έχουν ήδη εξαντληθεί.

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα τα Κλαδικά μας Συμβούλια αποφάσισαν να υλοποιηθούν οι αποφάσεις  των Γενικών μας Συνελεύσεων και εάν τις επόμενες δέκα(10) μέρες δεν υπάρχουν θετικές εξελίξεις ,σύμφωνα και με τις πρόνοιες του Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων θα πραγματοποιήσουμε εικοσιτετράωρη στάση εργασίας την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ανάλογα με τις εξελίξεις τα μέτρα θα κλιμακώνονται.

Ως εκ τούτου  εάν μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019  το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ  μας καλέσει  να υπογράψουμε την πρόταση πουοι ίδιοι που μας έχουν υποβάλει για συνομολόγηση της Ενιαίας  Συλλογικής Σύμβασης και να εφαρμόσουνάμεσα τις πρόνοιες της τότε τα  μέτρα θα αποσυρθούν.

Συναδέλφισσες, Συναδέλφοι,

Όπως αντιλαμβάνεστε  το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για αυτό καλούμε όλους τους εργαζομένους που τους αφορά το θέμα ανεξάρτητα από  την Συντεχνία που ανήκουν σήμερα να συμμετέχουν ενεργά και όλοι μαζί ενωμένοι να στείλουμε ένα δυνατό και ηχηρό  μήνυμα στην Διεύθυνση της ΚΕΔΙΠΕΣ και όσων άλλων εμπλέκονται σ ΄αυτή την διαδικασία. .

ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΤΧΝΙΩΝ ΠΕΟ - ΣΕΚ

Λευκωσία 04.10.2019

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo