Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 16:53

Συνάντηση της Κοινωνικής Συμμαχίας με τον Υπουργό Υγείας - Ενδυνάμωση των προσπαθειών μέχρι την τελική υλοποίηση Γε.Σ.Υ.

Η  ΣΕΚ και όλοι οι οργανωμένοι φορείς  που έθεσαν ως στόχο και όραμα την υλοποίηση του ΓΕΣΥ,έχουμε υποχρέωση έναντι των συμπολιτών μας να στηρίξουμε μέχρι τέλους την τιτάνια προσπάθεια του Υπουργού Υγείας, μέχρι ότου κατορθώσουμε να προσφέρουμε στον κυπριακό λαό αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας.
 
Τη θέση αυτή διατύπωσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΣΕΚ, Μιχάλης Μιχαήλ στη διάρκεια σημερινής συνάντησης της Κοινωνικής Συμμαχίας με τον Υπουργό Υγείας Γιώργο Παμπορίδη, όπου εκφράστηκε για άλλη μια φορά η θέληση και η αποφασιστικότητα για περεταίρω ενδυνάμωση των προσπαθειών, μέχρι την τελική υλοποίηση του στόχου.
 
Ο κ. Μιχαήλ παρότρυνε  τον Υπουργό Υγείας να παίρνει δύναμη από όλες αυτές τις οργανώσεις που συμμετέχουν στην Κοινωνική Συμμαχία και εκπροσωπούν την πλειοψηφία του Κυπριακού λαού ώστε, να συνεχίσει ακατάπαυστα την προσπάθεια που ξεκίνησε  ενάντια σε πισωγυρίσματα και σκοπιμότητες.
 
Τόνισε παράλληλα, πως για πρώτη φορά  από την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας,  συστάθηκε μια τόσο ισχυρή κοινωνική  συμμαχία από την κοινωνία των πολιτών και αυτό αναδεικνύει το πόσο σημαντική και αναγκαία είναι αυτή η κοινωνική μεταρρύθμιση.
 
Παράλληλα, η Κοινωνική Συμμαχία δήλωσε ξεκάθαρα την ετοιμότητα της να συνεχίσει με αποφασιστικότητα και κάθε νόμιμο μέσο να προωθεί το ΓΕΣΥ και δεν θα ανεχτεί τις οποιεσδήποτε προσπάθειες που θα υπονομεύουν την υγεία του λαού.
 

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo