Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 14:48

Νίκες ο ΠΑΣΕΚ στους Παγκόσμιους Αγώνες στη Λετονία

Ο Παγκύπριος Αθλητικός Σύλλογος της ΣΕΚ (ΠΑΣΕΚ) με τετραμελή αντιπροσωπεία συμμετείχε στους 5ους Παγκόσμιους Αγώνες της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Αθλητισμού για Εργαζόμενους CSIT οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν από τις 13 μέχρι τις 18 Ιουνίου 2017 στην Ρίγα της Λετονίας. Στους αγώνες συμμετείχαν 4500 αθλητές από 37 χώρες της υφηλίου.

Η αποστολή του ΠΑΣΕΚ αποτελείτο από τον Γραμματέα της Εκτελεστικής Επιτροπής του, Στέλιο Τσιαππουτή και τους αθλητές Χαράλαμπο Κανιό, Πανίκο Στυλιανού και Γιώργο Παναγή. Οι αθλητές είναι μέλη του Σωματείου Δρομέων «Περικλής Δημητρίου» και συμμετέχουν ενεργά στις αθλητικές δραστηριότητες του ΠΑΣΕΚ.

Ο αθλητής Χαράλαμπος Κανιός τερμάτισε στην 7η θέση της Γενικής Κατηγορίας στα 10000μέτρα στίβου.

Ο αθλητής Πανίκος Στυλιανού τερμάτισε στην 8η θέση στα 10000μέτρα στίβου και στην 2η θέση στην κατηγορία ανδρών άνω των 40 ετών.

Ο αθλητης Γιώργος Παναγή τερμάτισε 10ος στην γενική κατηγορία των 5000 μέτρων στίβου και 3ος στην κατηγορία άνω των 40 ετών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΚ Γιώργος Κωνσταντίνου συγχάρηκε τους αθλητές εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ήθος και την προσπάθεια στο αγωνιστικό χώρο που επέδειξαν τιμώντας τον ΠΑΣΕΚ και την Κύπρο στους 5ους Παγκόσμιους Αγώνες των εργαζομένων.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες της CSIT διεξάγονται κάθε δύο χρόνια σε διαφορετική χώρα και συγκεντρώνουν χιλιάδες αθλητές από πολλές χώρες της υφηλίου. Σκοπός της διεξαγωγής των αγώνων είναι η προώθηση του αθλητισμού στους εργαζόμενους ως μέσο υγιούς ενασχόλησης και η γνωριμία της κουλτούρας των λαών με σκοπό την αποδοχή και ειρηνική συνύπαρξη.

Οι αγώνες ήταν μεγάλο γεγονός για την Λετονία και την έναρξη τους χαιρέτησε ο Πρωθυπουργός της χώρας σε μια εντυπωσιακή τελετή στο στάδιο Skonto Hall.

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo