Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish

Στο πλαίσιο της απόφασης των Κλαδικών μας Συμβούλιων για ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων και του ιδιοκτήτη για την εργατική διαφορά που έχουμε με τη Σ.Κ.Τ αναφορικά με την υλοποίηση των προνοιών της Έκτακτης Ειδικής Συμφωνίας Πλαίσιο που από κοινού υπογράψαμε, σας ενημερώνουμε ότι έγιναν ήδη οι συναντήσεις με τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ. Επίσης την Τετάρτη 2 Αυγούστου καθορίστηκε συνάντηση με τη Συμμαχία Πολιτών ενώ αναμένουμε καθορισμό συνάντησης και από την ΕΔΕΚ.

Όλες οι μέχρις στιγμής συναντήσεις  έγιναν μέσα σε πολύ καλό κλίμα συναντίληψης και κατανόησης των δίκαιων θέσεων μας και μας δόθηκαν διαβεβαιώσεις για στήριξη του αγώνα και των προσπαθειών μας.

 Όσον αφορά τη διαδικασία μεσολάβησης, το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μας έχει ενημερώσει ότι σε πρώτο στάδιο θα πραγματοποιήσει ξεχωριστές συναντήσεις με τις Συντεχνίες και την Τράπεζα και αμέσως μετά θα προχωρήσει σε κοινές συναντήσεις οι οποίες θα καθοριστούν στην συνέχεια.

Η δική μας η πλευρά έχει κληθεί σε συνάντηση την Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017.

Παράλληλα με τα πιο πάνω έχουμε ζητήσει και έχει καθοριστεί συνάντηση με τον διευθυντή της Σ.Κ.Τ κ. Χατζηγιάννη την Παρασκευή 28 Ιουλίου στην παρουσία των Κλαδικών μας Συμβούλων και των έμμισθων Στελεχών των 3 Συντεχνιών με θέμα τη συζήτηση των  προβλημάτων της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει το προσωπικό όπως είναι η έγκαιρη ενημέρωση, ο σεβασμός, η καθημερινή πίεση, η έλλειψη οργάνωσης, οι αλλεπάλληλες ανακατατάξεις και η αβεβαιότητα  κ.α.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας διαβεβαιώνουμε ακόμη μια φορά ότι στο πλαίσιο της τακτής χρονικής περιόδου που τέθηκε από το Υπουργείο Εργασίας ως καταληκτική ημερομηνία απαιτούμε να υπάρξει αποτέλεσμα. Σε  διαφορετική περίπτωση θα ισχύουν όλα όσα έχουμε αναφέρει στην τελευταία μας ανακοίνωση. Τελειώνοντας, ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές.

ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ

ΠΕΟ – ΣΕΚ – ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Σε χθεσινή σύσκεψη των Παγκυπρίων Κλαδικών Συμβουλίων των μελών των Συντεχνιών ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ στον Συνεργατισμό, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή της κλιμάκωσης των απεργιακών μέτρων και των ευρύτερων κινητοποιήσεων, σε σχέση με τη διαφορά που προέκυψε από την παραβίαση των βασικών προνοιών της έκτακτης ειδικής συμφωνίας ορισμένης διάρκειας από πλευράς Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας που είχε υπογραφτεί από τις τρεις Συντεχνίες και την Τράπεζα.

Η θετική αυτή εξέλιξη, προέκυψε μετά τη καθοριστική παρέμβαση της Διεύθυνσης του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που κατά τη διάρκεια της σύσκεψης κοινοποιήθηκε γραπτό διάβημα που καλούσε τα δύο μέρη να προσέλθουν σε ουσιαστικό διάλογο που θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 15/10/2017, σε πνεύμα καλής πίστης και αλληλοκατανόησης.

Οι τρεις Συντεχνίες ευελπιστούν ότι στα πλαίσια του Κώδικά Βιομηχανικών Σχέσεων θα επιτευχθεί άρση του αδιεξόδου και κατάληξη σε συμφωνία, που θα επαναφέρει την εργασιακή ειρήνη και ομαλότητα σε ένα νευραλγικό τομέα της οικονομίας και θα συμβάλει ευρύτερα στην εξυπηρέτηση των καλώς νοουμένων συμφερόντων των εργαζομένων και του Συνεργατισμού.

Από τις Συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου 2107 με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη 24ωρη απεργία των μελών των Συντεχνιών ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΠΑΣΥΔΥ στο Συνεργατισμό.

Οι τρεις Συντεχνίες εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι η εργοδοτική πλευρά συνεχίζει να εξωθεί με την άτεγκτη και αρνητική στάση της τους εργαζόμενους σε απεργιακές κινητοποιήσεις και δεν σέβεται βασικές πρόνοιες της ειδικής συμφωνίας Ορισμένης διάρκειας για την περίοδο 2014-2018 που η ίδια συνομολόγησε με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Ενόψει των πιο πάνω σε σημερινή σύσκεψη των Κλαδικών Συμβουλίων των τριών Συντεχνιών αποφασίστηκε ομόφωνα όπως τα απεργιακά μέτρα κλιμακωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες με δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε Παγκύπρια κλίμακα ,αφού ζητηθούν και προηγηθούν συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών και τα Πολιτικά Κόμματα.

Οι εργαζόμενοι στον Συνεργατισμό μέλη των Συντεχνιών ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΠΑΣΥΔΥ απευθύνουν ύστατη έκκληση στη Σ.Κ.Τ όπως σεβαστεί τις συμφωνίες που έχει συνυπογράψει και προχωρήσει σε συγκεκριμένη αντιπρόταση στις προτάσεις των Συντεχνιών για επαναφορά στην ομαλότητα και την εργατική ειρήνη για την εξυπηρέτηση των ευρύτερων συμφερόντων του Συνεργατισμού.

Καταλήγοντας οι τρεις Συντεχνίες ευχαριστούν τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην σημερινή απεργία και όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον δίκαιο αγώνα τους και εκφράζουν τις απολογίες τους στους πελάτες για την όποια ταλαιπωρία έχουν υποστεί , προσβλέποντας στην στήριξη και κατανόηση τους

Σε τρίωρη στάση εργασίας κατέρχονται την Τρίτη 27 Ιουνίου από τις 7.30 έως τις 10.30 το πρωί οι εργαζόμενοι στο Συνεργατισμό που ανήκουν στις συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ.

Οι τρεις συντεχνίες αξιώνουν την επανέναρξη του διαλόγου με σκοπό τη εφαρμογή της συμφωνίας -πλαίσιο του 2014 για επαναφορά μέρους των μισθολογικών αποκοπών τους. Παράλληλα, διεκδικούν την υπογρφή Ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης και Ενιαίο μισθολόγιο στον Συνεργατισμό.

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου συνεδρίασαν από κοινού τα Κλαδικά Συμβούλια των συντεχνιών ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ στον Συνεργατισμό, όπου ανασκόπησαν το αποτέλεσμα της πρόσφατης ψηφοφορίας μέσω της οποίας οι εργαζόμενοι με το συντριπτικό 97% εξουσιοδότησαν τις συντεχνίες να πάρουν απεργιακά ή άλλα μέτρα, στοχεύοντας στην άσκηση πίεσης στην εργοδοτική πλευρά για διάλογο.

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ Ελισσαίος Μιχαήλ εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας το οποίο δίνει δύναμη στην συντεχνιακή ηγεσία να διεκδικήσει τα εργατικά δικαιώματα με μεγαλύτερες αξιώσεις. Εξέφρασε τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού τονίζοντας ότι οι υπάλληλοι των Συνεργατικών Ιδρυμάτων θα είναι στην διάθεση του κοινού μετά τις 10.30 που λήγει η απεργία για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του Συνεργατισμού.

ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ

Σε κοινή ανακοίνωση τους οι τρεις συντεχνίες στις 15 Ιουνίου 2017, η οποία κοινοποιήθηκε στα μέλη τους τονίζουν: «Λυπούμαστε ειλικρινά γιατί σήμερα που οι τρεις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΣΕΚ - ΠΕΟ ΠΑΣΥΔΥ ενωμένες δίνουν υπεύθυνα την μάχη για την περιφρούρηση ζωτικών συμφερόντων και δικαιωμάτων, κάποιοι άλλοι με ανακοίνωση τους καλούν τα μέλη μας, εργαζόμενους στο Συνεργατισμό, να αποποιηθούν αυτά που ήδη οι Συντεχνίες μας έχουν συμφωνήσει και δεσμεύσει την Σ.Κ.Τ. με την Έκτακτη Ειδική Συμφωνία Πλαίσιο Ορισμένης Διάρκειας για ενιαίους όρους εργοδότησης, ενιαία Συλλογική Σύμβαση, ενιαίο μισθολόγιο και ενιαίο Ταμείο Προνοίας. Δηλαδή όλα όσα υπόσχονται άλλοι ως στόχο, εμείς τα έχουμε ήδη συμφωνημένα.».

Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει και έχουμε καθήκον όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από τις Συντεχνίες μας, να προχωρήσουμε μπροστά, προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι η υλοποίηση όλων όσων έχουμε συμφωνήσει με την Σ.Κ.Τ. χωρίς να επιτρέψουμε περαιτέρω κωλυσιεργία και αχρείαστες αναβολές.

Σεβόμαστε τις προτιμήσεις όλων των συναδέλφων, δεν αποκλείουμε κανέναν και καλούμε όλους να συμμετέχουν στον τίμιο αγώνα. Είναι αγώνας που αφορά το μέλλον όλων των εργαζομένων, το μέλλον του Οργανισμού αλλά και των πελατών της μεγάλης οικογένειας του Συνεργατισμού.

Σήμερα (15/6/2017) οι Συντεχνίες θα αποστείλουν 10ημερη προειδοποιητική επιστολή με βάση τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων για τη λήψη απεργιακών μέτρων στη Διεύθυνση της Σ.Κ.Τ. και στη Μεσολαβητική Υπηρεσία του υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Έχει ολοκληρωθεί με πλήρη επιτυχία η διαδικασία ψηφοφορίας και καταμέτρησης των αποτελεσμάτων της εισήγησης των Κλαδικών Συμβουλίων των Συντεχνιών ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ στο Συνεργατικό Κίνημα για τη λήψη απεργιακών μέτρων.

Με τη συμμετοχή του 77% των μελών των τριών Συντεχνιών, το 97% των ψηφισάντων έχει εγκρίνει την εισήγηση των Κλαδικών Συμβουλίων για τη λήψη μέτρων.

Το αποτέλεσμα από μόνο του καταδεικνύει τη ορθότητα της απόφασης των Κλαδικών Συμβουλίων και στέλλει ένα ηχηρό μήνυμα για όσους πρέπει να είναι οι αποδέκτες.

Οι Συντεχνίες με βάση την πιο πάνω απόφαση και τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων, θα προχωρήσουν να ενημερώσουν γραπτώς την Επιτροπεία και τη Διεύθυνση της Σ.Κ.Τ, όπως επίσης το Υπουργείο Εργασίας, δίδοντας 10ήμερη προειδοποίηση για τη λήψη απεργιακών μέτρων.

Για ακόμη μία φορά εκφράζουμε την ετοιμότητα μας κατά την περίοδο της προειδοποίησης, εάν και εφόσον υπάρχουν προτάσεις που να ικανοποιούν τη συνδικαλιστική πλευρά, να προσέλθουμε σε διάλογο για επίλυση της διαφοράς.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες στα μέλη μας για την αθρόα συμμετοχή, τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα που επέδειξαν κατά τη ψηφοφορία, όπως επίσης και τις Εφορευτικές Επιτροπές για το όλο έργο που έφεραν εις πέρας.

Εκ των Συντεχνιών ΣΕΚ – ΠΕΟ – ΠΑΣΥΔΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 συνεδρία των Κλαδικών Συμβουλίων των Συντεχνιών ΠΕΟ - ΣΕΚ και ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. με θέμα τις εξελίξεις που αφορούν την παραβίαση της  Έκτακτης Ειδικής Συμφωνίας Ορισμένης Διάρκειας από την εργοδοτική πλευρά και τη διαδικασία μεσολάβησης στο Υπουργείο Εργασίας, τη συνομολόγηση Ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης και Ενιαίου Μισθολογίου στο Συνεργατισμό, με στόχο τον καθορισμό των σχετικών περαιτέρω ενεργειών μας.

Μετά τη συζήτηση που διεξήχθη αποφασίστηκε όπως πραγματοποιηθούν Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των Συντεχνιών σε όλες τις επαρχίες για ενημέρωση όλου του προσωπικού του ΣΠΤ για τις εξελίξεις και ομόφωνα λήφθηκε απόφαση εισήγησης προς τις Συνελεύσεις για λήψη απεργιακών μέτρων.

Οι συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις πιο κάτω ημερομηνίες και όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως Συντεχνίας, μπορούν να παρευρεθούν σε οποιαδήποτε επιθυμούν:

Τρίτη                23 Μαΐου 2017     Επαρχία Λευκωσίας      15:30, Οίκημα    ΣΕΚ Λευκωσίας

Παρασκευή      26 Μαΐου 2017    Επαρχία Λεμεσού         15:00, Οίκημα    ΠΕΟ Λεμεσού

Δευτέρα           29 Μαΐου 2017    Επαρχία Αμμοχώστου   15:30,  Οίκημα  ΣΕΚ Παραλιμνίου

Τρίτη                30 Μαΐου 2017    Περιφέρεια Τροόδους  16:00, Οίκημα  ΘΟΙ Κυπερούντας

Τετάρτη            31 Μαΐου 2017    Επαρχία Πάφου             15:30, Οίκημα    ΣΕΚ Πάφου

Πέμπτη               1 Ιουνίου 2017  Επαρχία Λάρνακας         15:30, Οίκημα   ΠΕΟ Λάρνακας

Για τους υπαλλήλους της ΣΟΤΑΔΥΚ που είναι μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία θα ανακοινωθεί από την ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ  στις αμέσως επόμενες ημέρες. Ως εκ των πιο πάνω καλείται το προσωπικό όπως παρευρεθεί στις Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις για τη σωστή ενημέρωση σας ώστε να έχετε σφαιρική εικόνα των εξελίξεων.

Τονίζουμε ότι βάσει των Καταστατικών των Συντεχνιών θα πραγματοποιηθεί μυστική ψηφοφορία για έγκριση των μέτρων που προτείνονται. Στην ψηφοφορία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα ΣΠΙ από εκλελεγμένη εφορευτική επιτροπή, θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν μόνο τα μέλη των τριών Συντεχνιών ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Εκ  των Συντεχνιών

ΠΕΟ – ΣΕΚ – ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.                                                 

 

18 Μαΐου 2017

Σελίδα 1 από 5

Επαγγελματικές Ομοσπονδίες

Ο.Υ.ΞΕ.Κ.Α. - ΣΕΚ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ο.Υ.ΞΕ.Κ.Α - ΣΕΚ
ΔΟΜΗ - ΣΩΜΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΦΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
ΤΑΞΙΔΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕΚ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΠΑΦΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 3.3.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HOLIDAY INN 14.3.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 11.9.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HOLIDAY INN 6-11.9.2012
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 2-6.7.2013
ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ
Ο.ΜΕ.ΠΕ.ΓΕ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της ΟΜΕΠΕΓΕ - ΣΕΚ
Καταστατικό
Αποφάσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ - 2015
Επικοινωνία
Ο.Ε.Κ.Δ.Υ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.Ε.Κ.Δ.Υ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΕΝΤΥΠΑ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Επικοινωνία
Ο.ΒΙ.Ε.Κ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.ΒΙ.Ε.Κ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΕΝΤΥΠΑ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις
14ο Παγκύπριο Συνέδριο
Επικοινωνία
Ο.Η.Ο. - ΣΕΚ
Ο.Ι.Υ.Κ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.Ι.Υ.Κ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ / ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
11ο Παγκύπριο Συνέδριο
Ο.ΟΙ.Μ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.ΟΙ.Μ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
Επικοινωνία

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo